Welkom op de site van Knaag- en Knuffeloord!

 

Wij wensen iedereen liefdevolle feestdagen en een dier-vriendelijk nieuwjaar!

We hebben besloten om met het 'extra' geld dat wij ontvangen

KIKAkinderenkankervrij te steunen!!!

 

Site-update 23-12-2017:
* Site offline vanaf maart 2018!!
* Voorwaarden en prijslijst
 
     
Deze site is speciaal gemaakt om mensen te informeren over de mogelijkheden om hun konijn(en) en of cavia ('s) bij ons te laten logeren.

Even voorstellen: Wij zijn Patricia en Maike Jacobs en samen met onze zonen; Jurian en Nathan en onze dalmatische hond; Joy, wonen wij in Oss. Patricia is gediplomeerd dierverzorgster en Maike heeft haar ervaring opgedaan doordat we samen 12 jaar actief zijn geweest als vrijwilligster op de kinderboerderij in Berghem. Inmiddels is Patricia, na een jaartje er tussenuit te zijn geweest, weer volop als vrijwilligster op de kinderboerderij in Berghem actief. Werken met dieren doen we met veel plezier! De gasten hebben geen hinder van de aanwezigheid van de hond!!

Inmiddels zijn wij alweer 12 jaar bezig met ons pension en hebben we een redelijk klanten bestand opgebouwd. Heel veel nieuwe gasten kunnen we er dan ook niet bij nemen, maar wie snel reserveerd heeft een plekje voor zijn/haar konijn/cavia gevonden. Bij ons is het zo: VOL=VOL!! Want alle gasten hebben recht op aandacht, ruimte en de juiste verzorging!

Informatie over het logeren is te vinden onder het kopje 'logeren'.

Mochten er na het lezen van de site nog vragen en of opmerkingen zijn, dan horen wij dit graag!!

Wie weet tot snel!!

 

Groetjes,

Patricia, Maike, Jurian en Nathan Jacobs